X Factor Podcast

16x9
Radiovært Sisse Sejr-Nørgaard og 'X Factor'-eskpert Bjarke Charlie Serritslev er fast inventar i TV 2s podcast 'X Factor - Dagen derpå'.  Foto: BLU/TV 2

X Factor – Dagen derpå er en podcast der med Sisse Sejr-Nørgaard som vært, og Bjarke Charlie Serritslev som vores dygtige ekspert.

Sisse og Bjarke tager hver uge lytterne med til en grundig gennemgang af ugens X Factor afsnit. Her kommer de i dybden med alt, hvad der skete fredag aften på skærmen og Bjarke fortæller og forklare de forskellige tiltag med eksempler fra tidligere X factor sæsoner og X Factor i udlandet.

I hver podcast er der passionerede gæster i studiet, der sammen med Sisse og Bjarke vender alt fra deltagernes sangvalg til Blachmans kommentarer og Sofie Lindes stil.

Det er, som en samtale mellem venner, der bare ikke kan få nok af X Factor og er nødt til at få talt om deres inderste holdninger til deltagernes optrædener og dommernes valg.

Podcasten nørder igennem, så hvis du ikke kan få nok af X Factor, Blachman, Oh-Land og Ankerstjerne og har brug for mere, så lyt med i X Factor podcasten hver uge.

Du kan høre X Factor podcasten på én af disse tjenester:

X Factor podcast på iTunes

X Factor podcast på Podbean

X Factor podcast på Soundcloud

X Factor podcast på Spotify