Spice Girl indlagt med alkoholmisbrug

16x9
Melanie Brown bekræftede tidligere på året, at Spice Girls samles igen. Foto: Robyn Beck / Scanpix Denmark

En kommende selvbiografi har rippet op i gamle sår. Spice Girl-ikonet Mel B drukner sorgerne i alkohol.

Et medlem af 90'er gruppen Spice Girls er kommet i afvænning for både alkohol- og sexafhængighed.

Beslutningen er taget efter det, som Melanie Brown, bedre kendt som Mel B, selv kalder seks "utrolig vanskelige" måneder, hvor hun har skrevet på en selvbiografi under navnet 'Brutal ærlighed'. Det skriver The Sun.

- Det har været en virkelig traumatisk oplevelse at gennemgå et følelsesmæssigt voldeligt forhold og igen blive konfronteret med de store problemer i mit liv, sagde hun søndag til det britiske medie.

Anklage eksmand for vold

Sangerinden er blevet diagnosticeret med posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og har i den forbindelse selv tweetet et link til en hjemmeside, der forklarer lidelsen.

Ifølge Melanie Brown har alkoholmisbruget været en måde at lamme smerten, og hun er selv opmærksom på det kritiske i det. Men "behandlingsforløbet hjælper mig virkelig", har hun fortalt The Sun.

De seneste år har været turbulente og præget af en retssag mellem hende og eksmanden, Stephan Belafonte.

Parret blev skilt i 2017 efter næsten 10 års ægteskab, og Scary Spice, som var Melanie Browns navn i pigegruppen, anklagede ham efterfølgende for både utroskab og vold.

Parret blev hemmeligt gift i 2007 og fik en datter i 2011.
Parret blev hemmeligt gift i 2007 og fik en datter i 2011. Foto: Scanpix

Genforening af pigegruppen

Det er uklart om Melanie Brown bliver klar til den genforening af Spice Girls, som hun selv har bekræftet til det britiske blad Hello Magazine tidligere på året. Her kom det frem, at de fem Spice Girls samles efter flere års pause.

- Aftalen er på plads, og vi glæder os alle fem meget til at gå på scenen igen, sagde hun dengang.

Efterfølgende blev det dog rettet til kun at være fire medlemmer af gruppen. Det bliver altså uden Victoria Beckham - bedre kendt som Posh Spice, skriver The Sun.

Spice Girls har blandt andet stået bag hits som 'Wannabe' og 'Spice up your life'.

Fra venstre Geri Horner (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) og  Emma Bunton (Baby Spice).
Fra venstre Geri Horner (Ginger Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Melanie Brown (Scary Spice), Victoria Beckham (Posh Spice) og Emma Bunton (Baby Spice). Foto: ACHIM SCHEIDEMANN / Scanpix

Scary Spice har også haft succes udenfor den populære pigegruppe. Senest har hun været dommer i det amerikanske talentprogram 'America's Got Talent'.