Hans Pilgaard er styrtet på cyklen og kommet til skade

16x9
Hans Pilgaard har fået armen i slynge efter et uheld på sin cykel. Foto: Privatfoto

Nu må han have hjælp til at komme igennem sine planlagte tv-optagelser.

Når Hans Pilgaard byder sine gæster velkommen i sit eget talkshow 'Hos Hans', får de venstre hånd eller et meget forsigtigt kram.

Når han er bag kameraet, får han hjælp til at få sit tøj på og til alt, han skal skrive ned. 

Tv-værten er nemlig styrtet på cyklen og har brækket sin overarm. 

- Det er træls, smertefuldt og irriterende. Alt er mere besværligt, siger Hans Pilgaard til TV 2 under en pause i optagelserne til talkshowet. 

Kyssede Vesterbro

Uheldet skete torsdag, da Hans Pilgaard var på vej ud at spise med sin kæreste på Vesterbro i København.

- Som min gamle ven Jørgen Leth ville anerkende, forsøgte jeg at forcere en brosten på cyklen. Jeg ramte en kantsten, men ikke hårdt nok til at komme over den, så cyklen drejede, og jeg forsatte lige ud og kyssede Vesterbro. Det gør man ikke ustraffet, siger Hans Pilgaard.

- Det gjorde nas. Det skal der ikke være tvivl om, tilføjer han. 

Ikke nem at skræmme

Trods sine smerter er tv-værten fortrøstningsfuld, og uheldet har ikke skræmt ham fra at komme tilbage på cyklen, når han igen er i stand til det. 

- Det er et rent brud, har jeg fået at vide, så forhåbentlig er der ikke så mange komplikationer. Når det er helet, og jeg kan strække armen igen, vil jeg også cykle igen. Jeg er ikke sådan en, der bliver bange for det. Jeg var bare uheldig, siger Hans Pilgaard, der endnu ikke ved, hvornår bruddet er helet, men regner med, at det tager omkring tre uger endnu.

Uperfekt er det nye sort

Talkshow-værten glæder sig over, at det tv-program, han netop nu laver optagelser til, har fået sloganet "uperfekt er det nye sort", når nu han kommer på skærmen med armen bundet op.

- Det passer godt. Og nu kan jeg jo sige til dem, der mener, jeg laver tv som en brækket arm: "Nej, jeg laver det med en brækket", griner han.

Seerne vil om to uger kunne se programmerne, som Hans Pilgaard nu optager med armen i slynge.