Dansk teenager tabte på målstregen i 'X Factor'-finale

Da gruppen skulle finde sit navn, bad drengene Victoria, der taler flydende dansk, om at remse danske ord op.

Danske Victoria og hendes band havde ellers været favoritter i det italienske 'X Factor', men torsdag aften måtte de se sig slået af italienske Lorenzo Licitra i finalen.

Bandet Måneskin havde ifølge TV 2s korrespondent Eva Ravnbøl været på alles læber i støvlelandet, og især Victoria De Angelis, der er gruppens bassist og eneste kvindelige medlem, var en yndling.

- Alle hepper på dem, og det er dem, der ligger nummer et hos betting-bureauerne. De er naturtalenter, som har x-factor, så det batter, og man tror simpelthen, at det er dem, der vinder. Selvfølgelig på grund af deres musik, men også på grund af deres stil, sagde hun inden finalen.

Bag Måneskin gemmer sig de fire venner Damiano David på 18 år, Thomas Raggi og Ethan Torchio, der begge er 16 år - og så 17-årige Victoria De Angelis.

Victoria De Angelis er født og opvokset i Rom med en dansk mor og en italiensk far, og musikken har været hendes store interesse, siden hun begyndte at spille guitar som 8-årig. For to år siden fik hun så bandet at øve sig med.

Da gruppen skulle finde sit navn, bad drengene Victoria, der taler flydende dansk, om at remse danske ord op. Og de stoppede hende, da hun kom til Måneskin.

Tricks og smukke stemmer

Victoria er langt fra den eneste dansker der hitter i udenlandske talentshows.

I slutningen af august tonede danske Maria Nicole Kjeldbjerg frem på skærmen foran knap 3,8 millioner franske tv-seere, den den 12-årige pige deltog i 'The Voice Kids' - Frankrigs version af 'Voice Junior'. Maria Kjeldbjerg røg dog ud lige inden semifinalen.

Derudover har gruppen True Tricks også haft held i udlandet. Italiens største talentprogram, ’Tú Sí Que Vales’, som har over fem millioner seere, havde opdaget danske True Tricks og deres optræden i ’Danmark har talent’-finalen.

Nedenfor kan du se True Tricks' optræden i finalen i det italienske talentshow.

De tog kontakt til drengene på Facebook og inviterede dem til at deltage i programmet. De imponerede dommerne og seerne og kom helt til finalen, men vandt dog ikke showet.