Rockstjerne sparker fotograf i gulvet under koncert

16x9
Musiker Josh Homme er kommet i modvind efter et spark fra scenekanten. Foto: Mark RALSTON / Scanpix Denmark

Efter et besøg på skadestuen vil fotografen politianmelde den brødebetyngede forsanger.

Elguitaren går, trommerne drøner, og forsanger Josh Homme fra rockbandet Queens of the Stoneage planter en inderside på linsen af Chelsea Laurens kamera.

Stødet fra sparket forplanter sig gennem apparatet til fotografens ansigt og er hårdt nok til senere at sende hende en tur på skadestuen. Og nu tordner Chelsea Lauren mod den lossende forsanger og lead-guitarist.

- Det var åbenlyst med vilje, siger hun til Variety og agter at politianmelde Josh Homme for episoden, som blev fanget på kamera – vel at mærke et andet end Chelsea Laurens.

Den trufne fotograf mener, at forsangeren smilede til hende, kort før han sendte sin fod i hendes retning, og på sin Instagram-profil skriver hun, at hendes nakke er øm, øjenbrynet forslået, og at hun stadig har kvalme.

Se episoden her:

Derfor mener hun ikke, at Josh Homme bør ”slippe af sted med en sådan handling, fordi han er musiker”, som hun udtrykker det.

Queens of the Stone Age

  • Prisvindende amerikansk rockband med lyd beskrevet som bl.a. 'alternativ rock', 'robot rock' eller 'stoner rock'.
  • Dannet i 1997 af Josh Homme og Alfredo Hernandez.
  • Siden har medlemmerne varieret med Josh Homme som eneste faste mand.
  • I øjeblikket består gruppen af Josh Homme (vokal og guitar), Jon Theodore (trommer), Troy van Leeuwen (guitar og keyboard), Dean Fertita (keyboard) og Michael Shuma (bas).

Sparkeren undskylder

Den sparkende musiker mener imidlertid, at der var tale om et uheld, og undskylder på bandets Instagram-profil for optrinnet.

Med et tekstbillede og to videoer forklarer Josh Homme, at han opslugt af koncerten sparkede til forskelligt grej på scenen uden at vide, at en del af udstyret altså viste sig at være en fotografs kamera.

Se en del af undskyldningen her:

- Det var ikke min hensigt, og jeg er meget ked af det, siger han direkte henvendt til Chelsea Lauren og tilføjer:

- Jeg har begået mange fejl i mit liv, og sidste aften var helt klart en af dem.

Optrinnet skete under en årlig julekoncert hos den amerikanske radiostation Kroq.