Tredje omdans blev den sidste for svømmer

Dansen har været en øjenåbner for Mie Ø. Nielsen. Nu glæder hun sig til at vise, hvad hun har lært.

Fredag blev seks par til fem i 'Vild med dans'. 

Elitesvømmeren Mie Ø. Nielsen og partneren Mads Vad måtte forlade dansegulvet for sidste gang efter en omdans. 

Nu glæder hun sig til at kunne vise andre, hvad hun har lært. 

- Jeg skal ud og vise mine nye dansemoves i Jomfru Ane Gade, siger hun om det populære område i Aalborg, hvor hun bor.

Den 21-årige svømmer har ikke kun udviklet sig på dansegulvet, hun har også gennemgået en personlig forandring undervejs i programmet, og det er noget, som hun vil tage med sig videre.

- I forhold til hvordan jeg optræder i hverdagen, hvad jeg udstråler, hvordan jeg er foran kameraet og også til svømning. Jeg har bare fundet nogle nye sider af mig selv, som jeg nyder rigtig meget, fortæller hun.  

Læs mere om hendes personlige rejse lige her.

. Video: Søren Pors Grundahl

Fik ros for cha-cha-cha

Dommerne gav ellers Mie Ø. Nielsen og Mads Vad ros for deres cha-cha-cha, som de dansede til livemusik fra den danske gruppe L.I.G.A, og duoen fik i alt 24 point og en midterplacering plus to point for deres fællesdans.

- Dine ben fungerer rigtig fint nu, du strækker dine knæ de steder, der skal strækkes, lød det blandt andet fra dommeren Jens Werner. 

Men de slap ikke for deres tredje omdans, og her mødte parret skuespilleren Iben Hjejle og dansepartneren Morten Kjeldgaard, hvilket var deres første omdans. Faktisk var det den første omdans i to et halvt år for Kjeldgaard, som de seneste to år har været i finalen. 

Tilbage i dansekonkurrencen er: Skuespilleren Iben Hjejle, den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, køkkenchefen Dak Wichangoen, skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke og youtuberen Julia Sofia.  

Se 'Vild med dans' hver fredag klokkken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY. 

. Video: Søren Pors Grundahl