Simon Jul er ude af 'Vild med dans'

Det femte par til at forlade danseprogrammet blev komikeren og dansepartneren Claudia Rex.

Iklædt auberginefarvede sæt i bedste retrostil måtte det kulørte par Simon Jul og Claudia Rex forlade 'Vild med dans' denne fredag. 

Duoen dansede en jive til Gasolins hit 'Det bedste til mig og mine venner' fra 1977.  Men efter en omdans med svømmeren Mie Ø. Nielsen og Mads Vad, fik de færrest stemmer af seerne, og blev det femte par til at danse af. 

Den anden omdans i træk blev også den sidste for de to.  

- Jeg er både ret skuffet over, at det ikke lykkedes, og så er jeg glad for at få mine fødder tilbage. Det har været en fantastisk rejse og skidehamrende sjovt, siger radiovært og komiker Simon Jul.

Samtidig synes han, at han har vundet ved at have mødt sin dansepartner: 

- For jeg har fået en ny ven. 

Se Simon Jul og Claudia Rex i en jive. Video: Karoline Lunddal Dam

Simon Jul fortæller, at det har været en "overdrevet fed tur". 

- Som alle andre ture, ender det på et tidspunkt. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det slutter nu, siger han.

Inden 'Vild med dans' begyndte, lød det fra komikeren, at han "gør det for pengene", men han måtte undervejs i forløbet erkende, at han har fået en masse andet ud af at være med. 

- Det har bare været en oplevelse for livet. 

De er tilbage i 'Vild med dans'

Fredag aften mødte parret svømmeren Mie Ø. Nielsen og Mads Vad i omdans, og herefter var det op til seerne at beslutte, hvem der skulle danse af i denne omgang.   

Det var under temaet 'danske hits fra jukeboksen', at det femte par måtte forlade dansegulvet, og der blev i aftenens løb danset rumba, jive og cha-cha-cha til velkendte hits fra eksempelvis Birthe Kjær, Tøsedrengene og Shu-bi-dua.

Tilbage i 'Vild med dans' er: Julia Sofia Aastrup, Iben Hjejle, Daniel Svensson, René Holten Poulsen, Mie Ø. Nielsen, Iben Hjejle, Dak Wichangoen og Sofie Lassen-Kahlke.

Simon Jul og Claudia Rex måtte fredag danse af i 'Vild med dans'. Video: Maria Thuesen Bleeg