Jokeren ude - derfor missede jeg dansetræningen

Det har været en svær uge for Jokeren med en fortid, der bankede på. Denne fredag forlod han 'Vild med dans'.

Den 44-årige rapper Jokeren erkender, at det ikke gik, som han havde håbet, på dansegulvet. 

- Det har ikke været min bedste uge, lød det, da han og partneren Mie Martha Moltke fredag måtte forlade 'Vild med dans'.

Jokeren, hvis rigtige navn er Jesper Dahl, har før været åben omkring sin fortid, og det er den, som stadig spøger. 

Han har tidligere kæmpet med alkohol og stoffer, men får nu medicin for en adhd-diagnose og er stoppet med sit misbrug. Følgevirkningerne har dog ramt ham.

- Jeg er blevet behandlet af en psykiater, og han siger, at jeg har fået en depression. Det er helt naturligt, og der er ikke så meget at gøre ved det, siger han og uddyber:

- Så vi havde én god træning. Hvis man tager det i betragtning, gik det nogenlunde så sløjt, som man kunne forestille sig.

Se Jokeren og Mie Martha Moltke i en jive Video: Søren Pors Grundahl

 - Jeg har vundet i mit liv

Derfor synes Jokeren også, at det er fair nok, at det var hans tur til at forlade konkurrencen.

- Det har ramt mig i denne uge, og det er det, der sker, når man stopper med at tage så mange stoffer i så mange år. Jeg har så valgt at være med i 'Vild med dans' og prøvet at danse mig ud af problemerne. Og det, synes jeg også, er lykkedes. Selv om jeg er røget ud i dag, så har jeg stadig vundet i mit liv. Og det er det vigtigste for mig, siger han.

Jokeren fortæller, at han har været glad for at røre sig i forbindelse med programmet, for at lære Mie at kende og for de faste rutiner.

Med duoens exit er der nu otte par tilbage i konkurrencen, og for dansepartneren Mie Martha Moltke har det været en atypisk sæson. 

- Der har været nogle helt andre processer i gang. Det har været sindssygt spændende, lærerigt, hårdt og livsbekræftende, siger danseren, der også har oplevet at stå i uvante situationer, hvor de to har måttet snakke om situationen.

-  Det har været tydeligt hvor meget, det har gjort for ham. Det har været det hele værd. Jeg er med på, hvor vildt det er at stå det sted, hvor du står i dit liv lige nu, og så være med i sådan et show. Det har jeg dyb respekt for, og det er jeg meget stolt af, siger hun.