500.000 kroner rigere på et splitsekund: Her vinder hun "Hjem til gården"

Det var ét enkelt spørgsmål, der afgjorde finalen i 'Hjem til gården'.

Det blev 36-årige Trine Cecilie Enevoldsen fra Silkeborg, der vandt 'Hjem til gården'. Hun stod sammen med 49-årige Jacob Grum-Schwensen som de sidste to beboere i konkurrencen om 500.000 kroner.

Jacob har gennem hele konkurrencen uden sammenligning været den stærkeste beboer på gården, når det kom til at løse ugeopgaver, praktiske ting på gården og de tre forskellige discipliner, de har kunne komme i tvekamp i - nemlig viden, teknik og styrke.

Derfor forsøgte Trine ihærdigt ikke at tænke på, hvem det var, hun stod over for i finalen. Og det skulle vise sig at blive en utrolig tæt finale.

Trine og Jacob fulgtes nemlig pænt ad gennem begge udfordringer. Først skulle de navngive en række krydderurter og derefter svare på en masse spørgsmål, der gemte sig bag nogle kasser.

De to finalister endte med at have svaret rigtigt på lige mange spørgsmål, og derfor måtte de ud i en omkamp. Her stillede programmets vært Lene Beier dem et enkelt spørgsmål, hvor den, der svarede rigtigt eller kom tættest på med sit svar, ville vinde.

Spørgsmålet lød på 'Hvor mange dage skal en økologisk ko minimum være på græs om året?'

Jacob skrev først 180 dage, men blev usikker og ændrede sit svar til 120 dage, mens Trine svarede 150 dage.

Og det rigtige svar er 180 dage, som Jacob i første omgang havde svaret. Derfor vandt Trine 'Hjem til gården' og dermed også pengepræmien på 500.000 kroner til at realisere en personlig drøm.

'Hjem til gården' er slut, men TV 2 går allerede nu i gang med at caste til næste sæson. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med livet på landet og den individuelle konkurrence om de 500.000 kroner, så KLIK HER

Du kan læse mere om næste sæson og hvordan du tilmelder dig her.

Du kan se alle afsnit af denne sæson 'Hjem til gården' på TV 2 PLAY, og husk at give programmets Facebookside et like.

Posted by Hjem til Gården on Monday, March 6, 2017