Hun vandt 'Hjem til gården': Nu skal pengene bruges på en særlig drøm

Vinderen af "Hjem til gården" har længe haft en helt særlig drøm, som hun nu endelig har penge til at få realiseret.

Mandag aften blev det afgjort, hvilken beboer, der blev den heldige vinder af 500.000 kroner, efter at have levet 40 dage på en gård fra starten af 1900-tallet.

Det blev 36-årige Trine Cecilie Enevoldsen, der slog 49-årige Jacob Grum-Schwensen og dermed vandt titlen som vinder af 'Hjem til gården'.

Allerede inden optagelserne til programmet gik i gang, var Trine fast besluttet på, hvad den eventuelle pengepræmie skulle bruges på. Hun har nemlig de sidste mange år gået med en drøm om at blive selvstændig.

Se Trine fortælle om sin drøm i videoen øverst i artiklen.

Begyndte med venindens hest

Og det er ikke en hvilken som helst virksomhed, hun er gået i gang med at starte op. Det er nemlig en virksomhed, som sælger hesteextensions, som er hår, man kan sætte på sit hestens hår, så det bliver fyldigere eller længere.  

"Hjem til gården"-vinderen fortæller, at hun fik ideen, da hun for nogle år siden arbejde som salgskonsulent. Trine kørte ud til frisørsaloner og solgte hårextensions til mennesker.

En dag ringede hendes veninde, der havde en hest, som hun skulle til kåring med. Men hesten havde i løbet af natten kradset halvdelen af sin man af.

- Det så ud af helvedes til, og den havde ellers haft en meget flot, lang og sort man, fortæller Trine og fortsætter:

- Så hun spurgte, om vi kunne sætte nogle af mine extensions i, og det tænkte jeg, at man vel egentlig godt kunne.

Det viste sig, at resultatet blev rigtig flot, og det var denne situation, der startede drømmen.

- Vi stod der i stalden, og så sagde min veninde, at jeg da kunne lave en forretning ud af det, og jeg tænkte: 'Ja, det kan jeg sgu da egentlig', og så begyndte jeg at lægge planer.

Her demonstrerer Trine i en af sine videoer, hvordan man sætter ekstra hår på hestens hale.
Her demonstrerer Trine i en af sine videoer, hvordan man sætter ekstra hår på hestens hale. Foto: Kasper Brock Jørgensen / Horsehair.dk

Må prøve det af

Trine så blandt andet en masse Youtube-tutorials med videoer, der viste, hvordan man byggede en hjemmeside op. Men kort efter lagde hun projektet på hylden.

Selv om hun har arbejdet med flere forskellige ting siden, har drømmen stadig ligget og luret, og nu hvor hun har vundet 'Hjem til gården', er der kapital til for alvor at få startet virksomheden op.

- Nu skal det bare ske. Det er simpelthen noget, jeg er nødt til at prøve af.

- Præmien har været rigtig vigtigt i forhold til at komme hurtigt i gang, og det gør, at jeg har en større sikkerhed, så hvis det går i vasken, står jeg ikke og skylder en masse penge.

Mere frihed

Indtil videre er Trine startet ud i det små, men bare det at kunne starte virksomheden op, betyder rigtig meget for hende.

- Jeg vil rigtig gerne være selvstændig og have den frihed, det giver. Det har jeg ikke haft før, så det er super lækkert, siger hun. 

Selv om Trine er blevet 500.000 kroner rigere, er det ikke noget, hun går og tænker over i det daglige.

- Jeg har ikke ændret mig, men jeg kan selvfølgelig mærke, at jeg ser frem til at få betalt min bil ud og få lidt mere luft i budgettet.

- Nu kan jeg købe en ny saddel til min hest uden at skulle spare sammen i flere måneder.

Udover hestehårsvirksomheden går Trine med planer om at invitere hele sin familie på en rejse, og så har hun og kæresten Kasper, som også deltog i "Hjem til gården",  en fælles drøm om at købe et nedlagt landbrug.

- Det er en drøm, vi har haft hver for sig, så den kan vi jo passende slå sammen.

'Hjem til gården' er slut, men TV 2 går allerede nu i gang med at caste til næste sæson. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med livet på landet og den individuelle konkurrence om de 500.000 kroner, så KLIK HER

Du kan læse mere om næste sæson og hvordan du tilmelder dig her.