Konkurrencen spidser til på gården: - Irriterende, at hun har fået en fribillet

Kasper sendte Trine direkte til finaleugen ved at vælge hende som storbonde. 'Irriterende', hvis man spørger Jacob.

Det kom ikke som nogen overraskelse, at 30-årige Kasper Brock Jørgensen valgte 36-årige Trine Cecilie Enevoldsen til denne uges storbonde.

Som altid betyder storbonde-tjansen, at Trine har ansvaret for ugeopgaven og skal vælge en førstekæmper. Men denne gang er der en ekstra gevinst ved at være storbonde. Trine er nemlig sikret en plads i finaleugen, og det nager 49-årige Jacob Grum-Schwensen en smule.

- Jeg synes, det er lidt irriterende, at Trine har fået en fribillet til finaleugen, siger Jacob i programmet.

Se Jacobs reaktion på Kaspers valg i klippet øverst i artiklen.

Kasper skriver blandt andet i sit brev, at han ønsker alle fire tilbageværende beboere, Ulla, Jacob, Frederik og Trine, i finalen, men at 'der er én person, der har fået en helt speciel betydning' for ham. Det er selvfølgelig Trine.

De to har gennem tiden på gården udviklet følelser for hinanden, hvilket TV 2 kunne løfte sløret for i forbindelse med syvende afsnit af 'Hjem til gården'.

Ifølge Trine siger Jacob ikke direkte til hende, at han ikke mener, hun vil være den rigtige vinder af 'Hjem til gården', men hun bemærkede alligevel godt, at han ikke så hende som en værdig vinder.

- Jeg lod mig ikke gå på af det. Det måtte han selv gå og rode med, siger Trine og fortsætter:

- Men jeg var udmærket godt klar over, at han ikke syntes, jeg skulle videre til finaleugen.

Den primære årsag til, at Jacob ikke mener, at Trine bør vinde 'Hjem til gården' er, at hun ikke har været en af dem, der 'har trukket det tunge læs' i forbindelse med de daglige gøremål og ugeopgaverne.

Men i Trines øjne har arbejdsopgaverne ikke nødvendigvis noget at gøre med, om man er en værdig finalist.

- Jeg har arbejdet akkurat så meget, jeg kunne. Der er ikke nogen af os beboere, der har sprunget til og bygget de ting, som Jacob har.

- Men hvis han ikke havde været på gården, så var tingene nok blevet bygget alligevel. Han syntes bare, det var sjove opgaver, og han var dygtig til det, lyder det fra Trine.

I aften kan du se, hvordan Trine klarer det som storbonde, og hvem der ender med at skulle forlade gården lige op til finalen.

'Hjem til gården' bliver sendt i aften på TV 2 klokken 20.00 eller på TV 2 PLAY. Du kan også like 'Hjem til gårdens' Facebook-side og få eksklusivt ekstramateriale.

Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.