De forelskede sig i tv-program: Det skete der, da kameraerne slukkede

Kasper forelskede sig under 'Hjem til gården', men måtte holde igen med følelserne, fordi han havde en kæreste derhjemme. Se, hvad der er sket siden.

- Det var på mange måder en lang togtur hjem fra gården.

Sådan husker 30-årige Kasper Brock Jørgensen følelsen af at sætte sig på toget mod Horsens efter at være røget ud af ’Hjem til gården’.

TV 2 kunne i sidste uge løfte sløret for, at beboerne Kasper Brock Jørgensen og Trine Cecilie Enevoldsen var blevet glade for hinanden. Men fordi Kasper havde en kæreste uden for gården, måtte de holde igen med følelserne af respekt for hende.

- Det var hårdt at sige farvel til gårdlivet og de andre beboere - det var noget lort. Og det var ekstra hårdt at sige farvel til Trine, hende havde jeg det jo superfedt med, fortæller Kasper til TV 2 og fortsætter:

- Men det, der fylder mest på det tidspunkt, er, at der er noget uforløst, som jeg skal hjem og have styr på.

En stor beslutning

For der er ingen tvivl om, at det fyldte rigtig meget i Kaspers hoved, at han skulle hjem og gøre det forbi med sin kæreste.

I flere uger havde han gået og vendt og drejet sin livssituation, og faktisk kom han frem til beslutningen om at gøre det forbi med hende, inden han forelskede sig i Trine.

Heldigvis for Kasper kunne hans kæreste godt sætte sig ind i hans følelser og tanker, da han kom hjem og fik åbnet for, hvad der var sket de sidste mange uger på gården.

- Men hun blev selvfølgelig skide ked af det, siger Kasper.

Det var tydeligt, at det var hårdt for Kasper og Trine at sige farvel til hinanden, efter Kasper havde tabt tvekampen til Frederik.
Det var tydeligt, at det var hårdt for Kasper og Trine at sige farvel til hinanden, efter Kasper havde tabt tvekampen til Frederik. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Flytter hurtigt ind

Herefter brugte Kasper noget tid på at få styr på nogle ting i forbindelse med bruddet med kæresten, inden Trine kom og hentede ham. Og siden da har de boet sammen i Trines kolonihavehus uden for Silkeborg.

- Det gik ret hurtigt med, at Kasper boede her. Vi var jo så vant til at bo sammen, så vi blev enige om, at det var helt fint, fortæller Trine.

- Lå det i kortene, at når Kasper havde slået op med sin kæreste, skulle I to være kærester?

- Ja, det gjorde det jo nok. Vi var lidt afventende og ville begge gerne lige se, hvad der skete mellem os, men vi var stadig begge sikre på, at vi ville få det helt fantastisk sammen, svarer Trine.

På billedet er tvekampen mellem Kasper og Frederik netop blevet afgjort, og her ses det tydeligt, at Trine er knap så glad for resultatet.
På billedet er tvekampen mellem Kasper og Frederik netop blevet afgjort, og her ses det tydeligt, at Trine er knap så glad for resultatet. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Dårlig samvittighed

Over for TV 2 har Trine også tidligere givet udtryk for, at det påvirkede hende meget, at Kasper og hende fik følelser for hinanden, når han havde en kæreste uden for gården.

- Jeg syntes jo også, det var forfærdeligt. Jeg kunne sagtens sætte mig ind i den daværende kærestes situation. Det måtte jo være helt forfærdeligt for hende. Jeg havde det virkelig dårligt på hendes vegne, siger Trine og fortsætter:

- Men nogle gange kan man bare ikke styre de følelser, man får for en person.

Ulla tager kærligt armen om Trine, da de har sagt farvel til Kasper og går tilbage til gården.
Ulla tager kærligt armen om Trine, da de har sagt farvel til Kasper og går tilbage til gården. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Holdt følelserne hemmelige

Trine og Kasper ønskede ikke at vise i ’Hjem til gården’, at de havde fået følelser for hinanden af hensyn til Kaspers kæreste, men hvis man kigger godt efter, er det temmelig tydeligt, at de bruger meget tid sammen på gården.

- Vi var utrolig meget sammen og talte rigtig meget sammen. Det var nok i løbet af den proces, at vi fandt ud af, at vi var glade for hinanden, siger Kasper.

Men på en gård med en masse andre beboere, kameramænd, lydmænd og tilrettelæggere var det svært at få lidt alenetid. Derfor brugte Kasper og Trine flittigt nattetimerne på at sidde oppe og snakke.

- Det var dér, vi kunne få privattid, hvor vi ikke skulle løse en ugeopgave eller have fokus på alt muligt andet.

- Det var den tid, hvor vi rigtig lærte hinanden at kende. Det var helt naturligt for os at sidde og tale om vores liv, og hvem vi var, siger Kasper.

I dag bor Trine og Kasper sammen i Trines kolonihavehus uden for Silkeborg.
I dag bor Trine og Kasper sammen i Trines kolonihavehus uden for Silkeborg. Foto: Ditte Koefoed / TV 2

Derfor var det ikke altid, at Trine og Kasper fik så meget nattesøvn. De måtte ofte klare sig med fire timers søvn, inden de skulle op og udføre de daglige gøremål og løse ugeopgaverne.

Trine er stadig med i konkurrencen om de 500.000 kroner, og du kan herunder få overblik over, hvem der ellers kæmper om den halve million.

Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.