Tag testen: Ville du være en god storbonde?

16x9
Mentoren Philip giver hver uge den enkelte Storbonde en række opgaver, som han eller hun sammen med de øvrige beboere skal løse. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Her kan du tage den ultimative storbonde test og se, om du ville være god nok til at følge i beboernes fodspor.

Den vigtigste person på gården er storbonden. Det er storbonden, der skal holde det store overblik og være ansvarlig for at løse de krævende ugeopgaver og dermed sikre ugepræmien.

Hvis ikke ugepræmierne vindes, kan beboerne risikere, at maden fortsat smager som ’at stikke tungen ud af vinduet’ eller mangle den afgørende kop morgenkaffe – og det er bestemt ikke et drømmescenarie.

Denne test bygger på de mange opgaver, som gårdens beboere har fået stillet af mentoren Phillip samt indholdet i Bondebogen - og kan godt kaldes lidt af en ’ekspert quiz’.

Så test din viden og se, om du har potentiale til at blive en succesfuld storbonde.

Hjem til gården: Ville du være en god storbonde?
Her ses Bondebogen, hvor der står en masse information om at få en gammel gård op at køre. Beboerne læser også i Bondebogen for at forberede sig på tvekampene.
Her ses Bondebogen, hvor der står en masse information om at få en gammel gård op at køre. Beboerne læser også i Bondebogen for at forberede sig på tvekampene. Foto: Lotta Lemche / TV 2