Line havde svært ved at åbne sig op: - Det er jo sindssygt trist

Det var en årelang forsvarsmekanik, der gjorde, at Line aldrig rigtig fik åbnet sig op over for de andre beboere i 'Hjem til gården'.

Der var bred enighed blandt beboerne i 'Hjem til gården' om, at Line Daniel har været svær at blive klog på.

Det gav de udtryk for på tvekampspladsen, inden Line og Kasper Brock Jørgensen skulle dyste i viden, og Line tabte.

Marcus Faurby Stengaard fortæller, at det ikke har været lige let at lære Line at kende.

- Hun er skideskør og overhovedet ikke til at blive klog på, siger Marcus og fortsætter:

- Jeg tror ikke, der er nogen af os, der har haft den magi, der skulle til, for at åbne hende op.

Line var med i 'rygerklubben', som fra start også bestod af Marcus, Thomas, Kasper og Søren.
Line var med i 'rygerklubben', som fra start også bestod af Marcus, Thomas, Kasper og Søren. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Vil gerne

25-årige Line kan sagtens genkende den opfattelse, de andre beboere har fået af hende. Når hun ser tilbage på sit ophold på gården, kan hun godt se, at hun var lukket og svær at komme ind på.

- De har ikke rigtig fået set den rigtige Line, fordi jeg har svært ved at lukke mig op og være sindssygt udadvendt. Det er virkelig ærgerligt, for jeg vil gerne være sådan, siger Line til TV 2.

Jeg spurgte mig selv, hvorfor jeg ikke bare kunne være som alle de andre, og det gjorde mig vildt ked af det.

Line Daniel

Hun forklarer, at det er en forsvarsmekanik for at passe på sig selv. Hun lader ikke folk komme for tæt på af frygt for, at det vil ende galt.

- Det er en barriere, jeg sætter op, og det er sindssygt trist, for det er ikke sådan, man skal have det, siger Line og tilføjer, at hun arbejder på at blive bedre til at sænke paraderne.

Følte sig ikke tilstrækkelig

Det er blandt andet en af grundene til, at Line meldte sig til 'Hjem til gården'. Hun ville udfordre sig selv og lære at åbne op. Og heldigvis føler hun, at hun har lært en masse om sig selv.

- Det har givet mig stof til eftertanke. Der er nogle ting, som jeg fremadrettet skal være opmærksom på. Jeg arbejder hen mod at blive en bedre version af mig selv.

Da det lynhurtigt gik op for Line, at det var en meget stor udfordring at skulle blive en del af fællesskabet med de 13 andre beboere, blev hun ked af det.

- Jeg følte mig ikke tilstrækkelig. At jeg ikke slog til. Jeg spurgte mig selv, hvorfor jeg ikke bare kunne være som alle de andre, og det gjorde mig vildt ked af det.

Sindssygt sjovt

Lines storebror havde fødselsdag, mens hun var på gården, og da hun kom til at tænke på, at familien sad samlet uden hende, blev hun trist.

- Jeg følte ikke, jeg kunne stole på nogen på gården. På det tidspunkt fik jeg virkelig lyst til at være sammen med en, som kendte mig, som jeg kunne stole på, og som jeg kunne læsse af på.

Udover at lære mere om sig selv, har Line også lært, hvordan livet på en dansk gård i starten af 1900-tallet var. Og det har været en oplevelse:

- Det har været virkelig spændende. Jeg har i den grad fundet ud af, hvor meget der skal laves, når man ikke har moderne hjælpemidler. Det har været en sindssygt sjov og god oplevelse.

'Hjem til gården' bliver sendt hver mandag klokken 20.00 på TV 2. Du kan også følge med på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like og få alle historierne og se eksklusive videoklip.

Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.