Det så du ikke på tv: Line kendte til Kaspers valg

Kasper Brock Jørgensen hev fat i Line Daniel, inden hans valg blev offentliggjort. Den viden blev brugt skødesløst, mener han.

I femte afsnit af 'Hjem til gården' måtte 25-årige Line Daniel forlade gården efter en videns-tvekamp mod 30-årige Kasper Brock Jørgensen.

Men inden det skete, så vi Kasper samle de øvrige beboere ved spisebordet og afsløre sit valg af andenkæmper. Det, man bare ikke så på tv, var, at Kasper allerede havde haft fat i Line og fortælle hende, at hun ville blive valgt.

- Kasper har fortalt mig, at han vælger mig, afslører Line i køkkenet over for Trine og Frederik.

Du kan se, hvordan det hele foregik i klippet øverst i artiklen.

Svageste konkurrent

Line har fortalt til TV 2, at hun på det tidspunkt begyndte at forberede sig mentalt på at skulle i tvekamp. Hun fortæller også, at hun forstår Kaspers valg.

- På det tidspunkt er vi halvvejs, og det handler om at komme længst i konkurrencen.

Ifølge Kasper valgte han Line, fordi hun var den svageste konkurrent. Han fortæller, at han udelukkende tænkte på, hvordan han kunne klare den forestående tvekamp med størst mulig succesrate.

- Jeg kunne ikke vælge disciplin, så jeg var nødt til at vælge en, jeg ville have gode chancer mod i den disciplin, han eller hun nu engang ville vælge.

Line og Kasper skulle blandt andet dyste i at placere udskæringer på en gris.
Line og Kasper skulle blandt andet dyste i at placere udskæringer på en gris. Foto: Lotta Lemche / TV 2

Ikke et abemenneske

Der har været en del snak blandt beboerne om, hvorvidt mændene skal vælge blandt de andre mænd, når de skal i tvekamp. Men sådan har Kasper ikke tænkt.

- Jeg er ikke et abemenneske, som tænker, at det skal være mand mod mand. Det kunne være pissesjovt at kæmpe mod en som Jacob, men jeg kæmper også for at være på gården så lang tid som muligt.

Reglerne på gården er, at førstekæmperen ikke må fortælle, hvem han eller hun vælger som andenkæmper. Det gjorde Kasper alligevel. Her forklarer han hvorfor:

- Hun spurgte mig direkte, om jeg ville vælge hende. Så havde jeg det sgu svært med at lyve, siger Kasper og fortsætter:

- Hvis der er nogen, der direkte vil have noget at vide af mig og har 'nosserne' til at spørge mig, så får de svaret.

Blev modarbejdende

Ifølge Kasper kunne Line have reageret anderledes, efter hun havde fået at vide, at han ville vælge hende.

- Hun brugte den viden skødesløst. Hun var ikke voksen nok til den information. I stedet for at være taknemmelig for at få det at vide, blev hun negativ omkring det.

Han forklarer, at hun blev meget modarbejdende i forhold til at få filmet Kaspers valg til programmet.

- Hun ville ikke sige, at hun troede, at hun ville blive valgt, fordi hun jo vidste, at jeg ville vælge hende. Det var en barnlig måde at tackle det på, siger Kasper og fortsætter:

- Hvis det havde været mig, havde jeg været taknemmelig for informationen.

TV 2 har forholdt Line for Kaspers udtalelser, og hun fortæller, at hun ikke kan genkende, at hun skulle have været negativ.

- Det var ham, der brød reglerne på gården ved at fortælle mig, at han ville vælge mig.

'Kunne ikke lade som om'

TV 2 har talt med Line om situationen, og hun fortæller følgende:

- Det koksede bare totalt for mig. Jeg kunne ikke lade som om, jeg blev overrasket, bare for at lave noget godt tv. Jeg ville ikke spille skuespil.

'Hjem til gården' bliver sendt hver mandag klokken 20.00 på TV 2. Du kan også følge med på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like og få alle historierne og se eksklusive videoklip.

Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.