Kærligheden spirer i 'Hjem til gården': - Sådan startede vores flirt

Der går ikke længe, før to af 'Hjem til gården's beboere får et godt øje til hinanden.

Vi er godt tre-fire uger inde i 'Hjem til gården'-konkurrencen, og kærligheden vokser stødt mellem to af beboerne.

23-årige Freja og 28-årige Marcus har helt tydeligt fået et godt øje til hinanden, og det kan også ses i fjerde afsnit af TV 2-programmet.

Her rykker de to turtelduer nemlig ned i dobbeltsengen. Det bemærker blandt andre Frederik, der inden sengetid påpeger det over for Line og Ulla:

- De er gået ned... De gik ned i... siger han, og Line afbryder ham grinende:

- Bare sig det, Frede.

Ulla tilføjer: 'Det er i hvert fald ikke snorkerummet mere' - og henviser til, at Thomas lagde sig derned for ikke at genere de andre beboere med sin snorken.

'Hun er lækker'

TV 2 har spurgt Marcus, hvornår der opstod følelser mellem ham og Freja. Til det svarer han, at han allerede fik øjnene op for Freja inden, de skulle flytte ind på gården.

- Jeg havde været til bryllup hele natten inden, så jeg havde ikke fået pakket tandpasta med, fortæller Marcus og fortsætter:

- Jeg gik hen til Frejas værelse og bankede på for at låne noget af hendes. Da hun åbnede, tænkte jeg bare: Hold da op, hun er lækker.

Det første kys

På gården begynder de lige så stille at flirte. Først sidder de meget ved siden af hinanden, så lægger Marcus en arm om Freja, så på låret og lige så stille bliver berøringen gengældt.

Efter en uges tid står de en aften ved brønden og børster tænder, og her kysser de.

- Jeg tror, det var mig, der kyssede hende, men Freja mener, det var hende, der kyssede mig, siger Marcus og fortsætter:

- Jeg spurgte hende, hvor længe hun havde haft lyst til det, og til det svarede hun: Lige siden hun så mig første gang.

Spiller også sammen

Der er ikke kun spirende følelser mellem de to 'Hjem til gården'-beboer - de spiller også taktisk sammen. Det så vi i afsnit tre, hvor Marcus foreslog Freja at indgå en aftale med storbonden Line, således at Freja ikke blev valgt som førstekæmper, hvilket både Marcus og Freja frygtede hun ellers ville.

Men Frejas plan blev afsløret, og de andre beboere har derfor mistet en del tillid til hende. Men ikke til Marcus, for Freja undlod at fortælle, at Marcus i den grad også var en del af planen.

Du kan se meget mere om deres taktik i klippet herunder og læse mere om den ved at klikke her.

Det taktiske spil tager til på gården. Her kan du se, hvem der i den grad havde fingre med i spillet, da Annet røg i tvekamp. Video: Anne Brandbjerg