Go' morgen-vært overhældt med grønt slim: - Det er virkelig koldt og virkelig klamt

Tv-vært Puk Elgaard har tabt en konkurrence. Se her, hvordan hun reagerer.

To spande var i 'Go' morgen Danmark'-studiet fyldt op med grønt slim.

Spørgsmålet var blot, hvem af de to tv-værter og dagens gæst Benjamin Lasnier, der skulle have den slimmende masse ud over sig.

Det ville ikke være først gang, hvis sangeren Benjamin Lasnier skulle bades i slim.

Under Nickelodeons Kids’ Choice Awards i USA, der er verdens største børnepris, vandt han titlen som årets danske artist. Men prisen kom ikke alene. Som en hyldest blev han nemlig overhældt med showets velkendte, grønne slim. En tradition, stjerner som Justin Bieber og David Beckham også har været udsat for.

Og i forbindelse med, at prisvinderen lørdag gæstede 'Go' morgen Danmark', skulle den specielle hyldest afprøves endnu en gang.

- Det er virkelig koldt og virkelig klamt

I en afstemning på tv2.dk har hele Danmark haft mulighed for at bestemme, hvem der skulle have hældt grønt slim over sig - og her var læserne ikke i tvivl.

Benjamin Lasnier kom hurtigt i sikkerhedszonen, da kun 18 procent mente, at han skulle udsættes for den samme hyldest én gang til. 

Et tæt opløb mellem Steen Langeberg og Puk Elgaard endte i den mandelige værts favør. Med knap halvdelen af stemmerne, 49 procent, tabte Puk Elgaard konkurrencen.

Lørdagens 'Go' morgen Danmark' endte derfor nok ikke, som Pul Elgaard havde drømt om.

- Det er virkelig koldt og virkelig klamt, lød Puk Elgaards svar, mens hendes ansigt og krop var dækket af et tykt lag grønt slim.

Se klippet, hvor Puk Elgaard får hældt grønt slim over sig øverst i artiklen.

Afstemning