Yngste beboer er 21 - ældste er 53: Sammen skal 14 mennesker drive en gård fra starten af 1900-tallet

Det er en blandet flok danskere, der rykker ind på den gamle gård, og som skal kæmpe om at stå tilbage med præmien på 500.000 kroner.

14 personer med vidt forskellige baggrunde afprøver drømmen om ’det simple liv’, når de flytter ind på en primitiv gård, der hverken har elektricitet eller rindende vand.

Gårdens faciliteter svarer til, hvad man havde på en lille gård i starten af 1900-tallet, og det giver visse udfordringer.

Programmet hedder 'Hjem til gården' og har premiere 20. marts klokken 20.00 på TV 2.

Eksempelvis skal de pumpe vand fra en brønd på gårdspladsen, og hvis det skal varmes op, så tager det flere timer, før det gamle komfur får vandet til at koge. Komfuret skal nemlig bruge brænde.

Derudover skal de være selvforsynende - grave køkkenhave, malke, slagte og male korn til mel.

Herunder kan du se traileren til programmet.

TV 2 går lige om lidt i luften med et helt nyt tv-program. I 'Hjem til gården' kæmper 14 beboere om 500.000 kroner.

En halv million på højkant

Ved siden af den daglige drift og de ugentlige opgaver, er en benhård konkurrence. Den sidste beboer vinder nemlig 500.000 kroner til at få opfyldt en drøm.

Hver uge mødes to beboere i tvekamp. Vinderen vender tilbage til gården, mens taberen vender tilbage til det virkelige liv. 

'Hjem til gården' bliver sendt hver mandag klokken 20.00 på TV 2. Du kan også følge med på TV 2 PLAY. Og husk at give 'Hjem til gårdens' Facebook-side et like og få alle historierne og se eksklusive videoklip.

Herunder kan du læse mere om de 14 beboere.

Her er Hjem til gårdens beboere
Disse 14 personer skal samarbejde om at løse ugeopgaver og få gården op at køre - dog kun med redskaber fra starten af 1900-tallet.