Børn afbrød professor-fars interview på BBC: Nu fortæller familien deres version

Robert E. Kelly blev verdenskendt, efter et interview med BBC blev brat afbrudt af hans kone og børn. Nu fortæller familien om episoden.

Et direkte tv-interview på BBC med professor og familiefar Robert E. Kelly gik verden rundt, da hans to små børn brød ind midt i interviewet.

Den ene vaklende på to ben, mens den anden trillede sig frem bagved i sin bærestol med hjul – til sidst blev børnene trukket væk af professorens kone, der sprang ind i et lettere mislykket forsøg på at redde situationen.

Nu står familien frem til BBC og fortæller om fadæsen, der gik fra at være et uheldigt interview til at være et af de mest sete klip i hele verden inden for den seneste tid.

- Vi så den flere gange, og vores familier har også set den, og alle, vi kender, synes, den er temmelig sjov. Så vi forstår, hvorfor folk finder det morsomt at fange en almindelig familie så pludseligt, siger Robert E. Kelly i det nye interview med BBC - se det herunder:

The interrupted interview - take two

Professor Robert Kelly is back - this time his wife & children are meant to be in shot! #BBCDad The full interview: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-39267005

Posted by BBC News on Tuesday, March 14, 2017

- Vi var bekymrede

I det nye interview optræder professorens kone, Jung-a Kim, endnu engang – denne gang dog helt med vilje og rolig.

Selvom interviewet har fået folk til at grine verden over, så var det ikke kun sjovt hjemme hos familien i Sydkorea, efter Skype-forbindelsen blev kappet til BBC, fortæller hun.

- Ja, vi grinte. Vi grinte rigtig meget. Men samtidig var vi bekymrede, fortæller Jung-a Kim.

Professoren giver hende ret.

- Vi var bekymrede for, at BBC aldrig ville ringe til os igen. Det var vores første reaktion – en slags skuffelse - at vi fuldstændig havde ødelagt vores forhold til jer, siger Robert E. Kelly i interviewet med BBC, mens hans det yngste barn sidder på hans knæ.

Ikke barnepige – men mor

Da klippet kom ud, blev det flere steder på de sociale medier diskuteret, hvorvidt Jung-a Kim var barnepige til børnene eller deres mor. På Twitter skrev folk blandet andet: 

- Det skændtes vi ikke over. Vi håber bare, at folk nød det og heller ikke diskuterede det, svarede Jung-a Kim til BBC-journalistens spørgsmål om, hvad familien sagde til, at hun blev beskyldt for at være barnepige.

Se det nye interview med familien på BBC her:

The interrupted interview - take two

Professor Robert Kelly is back - this time his wife & children are meant to be in shot! #BBCDad The full interview: http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-39267005

Posted by BBC News on Tuesday, March 14, 2017