Her er sommerens musikprogram i Tivoli: Amerikansk rapper gæster Plænen

16x9
Medina, Lil Wayne og Gnags er blot nogle af de mange kunstnere, der spiller i Tivoli hen over sommeren. Foto: Scanpix

Tivoli i København har offentliggjort sommerens musikprogram, der tæller både gamle, nye, danske og udenlandske kunstnere. Se hele programmet her.

I år kan Tivolis Fredagsrock fejre 20 års jubilæum. Men det er ikke de eneste, der kan fejre jubilæum - flere af de bookede kunstnere runder skarpe hjørner i år.

Bandet The Savage Rose kan fejre 50 års jubilæum, og det gør de på Plænen i Tivoli sammen med forlystelseshavens eget symfoniorkester. Annisette og bandet gav deres allerførste koncert selvsamme sted tilbage i 1968.

Popduoen Infernal med Lina Rafn i front kan også fejre jubilæum. I år er det nemlig tyve år siden, at gruppen begyndte at spille musik.

Amerikanske CHIC kan sammen med Nile Rodgers fejre, at det i år er 40 år siden, at de blev dannet.

Gæstesolister endnu ikke offentliggjort

I år har Fredagsrock 24 koncerter med i alt 33 artister og bands. Ifølge Tivoli er der stadig et par gæstesolister, som ikke er offentliggjort endnu.

- Der er uden tvivl masser af magiske Tivoli-øjeblikke i vente for alle Fredagsrock-gæster uanset alder og musikalske præferencer, lover underdirektør for Tivoli Kultur, Nikolaj Koppel.

Herunder kan du se, hvilke kunstnere der optræder fra 14. april og frem til 15. september. Hvis du klikker på kunstneren eller bandet, kan du se, hvilken dato de skal optræde og læse lidt om dem:

Disse kunstnere skal spille i Tivoli
Fra 14. april og helt frem til 15. september vil der hver fredag være livemusik på Plænen i Tivoli