Volbeat annoncerer stor turné med Metallica - igen

Danske Volbeat er populære i USA, og nu skal de igen være en del af Metallicas turné i Nordamerika.

Fra maj til juli optræder Metallica i en række amerikanske og canadiske byer, og her får metaldrengene musikalsk følgeskab af danske Volbeat og det amerikanske metalband Avenged Sevenfold. 

Metallica har mandag lagt et billede med de kommende turnédatoer og de to bandnavne op på de sociale medier, ligesom det danske band også selv har beskrevet turnényheden på deres Facebook-side

- Volbeat er glade for at annoncere nye nordamerikanske tourdatoer med Metallica + Avenged Sevenfold!

Volbeat har flere gange tidligere varmet op for Metallica i Nordamerika - eksempelvis i august under indvielsen af et nyt stadion i storbyen Minneapolis.

Gennem en årrække har det danske metalband også selv oplevet stor succes på de amerikanske scener.

Nummer fire på Billboard

I sommeren 2016 formåede Volbeat at overhale både Lukas Graham, Rihanna og Adele på den amerikanske Billboard-albumhitliste, hvor gruppen dengang strøg ind på en fjerdeplads med albummet 'Seal the Deal & Let's Boogie'.

På samme tid lå Volbeat også nummer ét i Østrig, Belgien, Finland, Tyskland, Sverige, Schweiz og Danmark - og for første gang i bandets historie var de også at finde på den prestigefyldte top 20-albumhitliste i Storbritannien.

Den 26. august optræder Volbeat på dansk jord i Parken, og ifølge Gaffa blev samtlige 47.000 billetter revet væk på blot seks dage. 

Volbeat består af Jon Larsen, amerikanske Rob Caggiano, Kaspar Boye Larsen og forsanger Michael Poulsen, og den danske gruppe har udgivet fire album.

Øverst på siden løfter forsanger Michael Poulsen lidt af sløret om livet i tourbussen i decembershowet 'De største øjeblikke' på TV 2.

Herunder er et arkivklip fra 2013 om Volbeats succes i USA: