Dansker får Hollywood-rolle på grund af sit udseende - kan du se hvem han ligner?

Caspar Phillipson ligner en tidligere amerikansk præsident så meget, at han gik fra at arbejde for et dansk teater til at skulle filme i Hollywood.

Den danske skuespiller Caspar Phillipson har på grund af sin slående lighed med den tidligere præsident John F. Kennedy fået en rolle i et af årets mest omtalte Hollywood-film 'Jackie'.

I opsætningen spiller han over for stjerner som Natalie Portman og Peter Sarsgaard, men Caspar Phillipson fortæller, at det faktisk var et slags tilfælde, at han fik rollen.

Det var skuespilleren Gordon Kennedy, der opdagede, at nogen ledte efter én, der lignede John F. Kennedy til filmen 'Jackie'.

- Han henviste til min hjemmeside, og de ville gerne bede mig om at lave en scene, så det gjorde jeg fra Istanbul med min mobil, hvor jeg lod som om, jeg sad i bilen og vinker og snakker med Jackie, fortæller Caspar Phillipson i Go' morgen Danmark' onsdag.

Viste ikke hvad han var til audition på

Til at starte med havde Caspar ikke nogen idé om, hvor stor en produktion, han faktisk var ved at blive en del af.

Jeg ikke vidste, hvad det var til, for ellers var jeg nok blevet mere nervøs omkring det.

Caspar Phillipson, skuespiller

- Jeg anede ikke, hvad det var for noget, men de ville gerne se mere. Efter kort tid fik jeg at vide, at de ville have mig med - og så spurgte jeg, hvad projektet var, og fik det først at vide dér, fortæller han.

Men ifølge Caspar, var det godt, at han så sent fandt ud af, hvilken produktion der var tale om.

-  Det var nok også godt, jeg ikke vidste, hvad det var til, for ellers var jeg nok blevet mere nervøs omkring det, siger han.

Nedenfor kan du se et udklip fra filmen 'Jackie', hvor Caspar er med.

Caspar Phillipson fik rollen som en af USAs mest kendte præsidenter i ny Hollywoodfilm.

Kennedy-feberen raser

Caspar oplevede, at de andre kendte skuespillere på optagelserne faktisk til tider blev glemt af fans, fordi han selv lignede den tidligere præsident så meget.

-   Det var helt vildt at opleve Kennedy-feberen. Da vi lavede lufthavnsscenen, var der en masse statister, som alle gerne ville have taget billeder med mig. Det var vildt at stå der sammen med en af verdens mest kendte skuespillere, og så ville folk hellere have et billede med John F. Kennedy-look-a-liken. Det var vildt at opleve, og det kom bag på mig og alle andre.