ZULU Awards går ombord på Oslobåden

16x9
Olsobåden bliver en for en aften lavet om til ZULU Awards Cruise 17 med Ruben Søltoft som kaptajn. Foto: Mikkel Tjellesen / Mikkel Tjellesen

ZULU indtager Olsobåden og holder sin store prisfest 'ZULU Awards Cruise 17'. Det kommer blandt andet til at foregå på vogndækket.

Det bliver nogle ganske særlige omgivelser, der 2. februar danner rammerne for dette års ZULU Awards. Prisshowet skal nemlig foregå på Oslobåden.

Alle tre dæk bliver taget i brug til årets vildeste fest, hvor 12 ZULU-statuetter skal uddeles. Og på TV 2 ZULU er man spændte på det store eksperiment:

- Vi på ZULU har total optur over at skulle afholde 'ZULU Awards' på Oslobåden i år, og at DFDS også var med på idéen og havde lyst til at stille deres dejlige båd til rådighed, det er bare endnu bedre.

- Nu skal vi lige have styr på styrbord og bagbord, men når vi har det, så bliver 'ZULU Awards' forhåbentlig alt det, som man elsker showet for - brækket i tusind stykker og fordelt rundt på båden. Det er et kæmpe eksperiment, som vi glæder os helt sygt meget til, siger TV 2 ZULU-redaktør Asger Schønheyder.

Komiker indtager værtsrollen

Og hvem skal så være vært? Jo, det skal en af ZULUs gode venner - nemlig 'SJIT Happens'-skuespiller og komiker Ruben Søltoft.

Det er hans første gang i værtsrollen, og han glæder sig til at gå ombord.

- Jeg glæder mig vildt meget til det hele! Jeg glæder mig faktisk så meget, at mine ører er ved at falde af. Transport til Oslo. Og færge-buffet. Lækkert! Og nu også Skam-safari. Hvem skal med på Hartvig Nissens og lede efter Even? Det bliver også fedt, at jeg nu kan trække alle mine tidligere ture på Oslobåden fra - det har pludselig været research, siger Ruben Søltoft.

Suspekt, Gulddreng, Medina er blot nogle af de kunstnere, der skal spille op til fest på de to scener i løbet af aftenen.

12 vindere skal kåres

'ZULU Awards' hylder dem, der i det forgangne år har gjort sig fortjent til at vinde en af de eftertragtede ZULU-statuetter. Der er 12 kategorier i alt, og som altid er det danskerne, der bestemmer, hvem af de nominerede der fortjener at vinde.

De nominerede offentliggøres fra i morgen, tirsdag 10. januar, HER og frem til torsdag 12. januar.

Det er også her, du kan stemme. Har du lyst til at komme med til fest på Oslobåden, så er billetsalget allerede i gang - også på hjemmesiden. Du kan også sejle med på ZULUs facebookside, og til info sejler Oslobåden ingen steder, mens showet foregår.

'ZULU Awards 2017 - rød løber' sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 5. februar kl. 20.25.

'ZULU Awards 2017' sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY søndag 5. februar kl. 21.00.