Har fældet tårer flere gange i år: Derfor græder Sarah Grünewald så tit

Det er sket mere end én gang, at Sarah Grünevald har fældet en tåre under dette års 'Vild med Dans', men hvorfor kommer tårene så let?

- Jeg har simpelthen grint så meget. Jeg har grint min r-ø-v i laser. Men jeg har også grædt rigtig meget. 

'Vild med Dans'-værtinden erkender blankt, at hun har grædt rigtig mange gange under programmerne i år, og hun fortæller, at det er, fordi hun kommer helt tæt på de mennesker, som er med i programmet. 

- Jeg holder meget af dem. Det er altså ikke bare udenpå det hele. Jeg lærer dem at kende, og synes, at de er så dejlige, siger hun til TV 2, da finalen netop er ovre.

- Jeg bliver enormt rørt af det. Mortens far (Morten Kjeldgaards far døde af kræft i februar) var her sidste gang, og nu er han her ikke mere, fordi han havde cancer. Følelserne er altså bare lidt uden på tøjet, fortsætter hun. 

Hun siger også, at hun bare ikke kan skjule det.

- Men jeg er dog hurtig til at komme op på hesten igen, slutter hun.