Top tre: De fedeste ting ved 'Mad Men'

Se 'Serieland' på TV 2 PLAY

Søndag fik Jon Hamm endelig sin Emmy for rollen som reklamemanden Don Draper i den amerikanske dramaserie ’Mad Men’. Og Emmy-uddelingen blev samtidigt også punktummet for serien, for der kommer ikke flere afsnit af det populære drama.

’Serieland’ er i denne uge delvist dedikeret til ’Mad Men’. Udover at Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb sammen med gæsteanmelder Rosalinde Mynster (kendt fra TV 2s ’Badehotellet’) anmelder den syvende og sidste sæson, så er ugens top tre også med ’Mad Men’-tema, når de tre sammen vurderer de fedeste ting ved serien.

På tredjepladsen: Peggy Olson
Nederst på listen finder vi Kasper Lundbergs favoritfigur, karrierepigen Peggy Olson spillet af Elisabeth Moss.

- Hun er sådan symbolet på den feministiske udvikling, og kvinderne kommer ind på arbejdsmarkedet. Og jeg synes bare, at hun spiller det så komplekst og så fedt. Hun er meget mere end en idé. Hun er en person, lyder det fra Kasper, der ligesom Frederik har iført sig habitjakke i bedste ’Mad Men’-stil.

Ingen kan pitche som Don Draper
Når man er reklamemand, så gælder det om at sælge en vision. Og få er så dygtige til det som Don Draper. Derfor ender hans såkaldte pitches på andenpladsen.

- Held og lykke med at være mere charmerende end Don Draper. Det kan ikke lade sig gøre, holder Frederik på.

Intet slår kostumerne
Når man har med et periodedrama at gøre, er få ting vigtigere end kostumerne. De bringer liv og troværdighed til perioden, og få serier har gjort det så gennemført som ’Mad Mens’ kostumedesigner Janie Bryant. Derfor ender kostumerne på førstepladsen.

- Jeg synes, at det er sjovt at se, hvordan værdiggrundlaget i USA forandres. Det kan man se igennem tøjet hele tiden, mener Rosalinde Mynster.

Enig eller uenig? Du kan som altid give din egen mening til kende på Facebook-siden for 'Serieland'.

Se 'Serieland' på TV 2 PLAY

Serieland

  • Kasper Lundberg og Frederik Dirks Gottlieb er værter for TV2 Plays tv-magasin 'Serieland', hvor de hver uge anmelder og diskuterer de danske streamingtjenesters nye store serier.
  • Kasper er uddannet i Journalistik og Litteraturvidenskab og har skrevet om film for Information, Filmmagasinet Ekko og netmagasinet Atlas.

  • Frederik er kandidat fra RUC i Kommunikation og Virksomhedsstudier og arbejder som producer på Super16 og hos Mastiff.

  •  Se 'Serieland' på TV 2 PLAY